who can't hear the sound of Predator on xbox, so switch the language and region to USA English !!! and everything will work!!!

who can’t hear the sound of Predator on xbox, so switch the language and region to USA English !!! and everything will work!!! 💪💪💪

Also on PC?

Bug for everyone

I dont know

Ani náhodou. Kvůli jedné jediné hře? Ne, moje konzole zůstane v mateřském jazyce. Tihle vývojáři jsou neschopní. Nevím proč by jim to nastavení mé konzole do Angličtiny mělo usnadňovat.

Your problem no my…

English is one of the easiest languages

To je problém všech hráčů kteří mají svoji konzoli nastavenou do jakékoliv jazyka jiného než je angličtina. Takže drtivá většina hráčů v Evropě má tento problém.

Im from Czech Republic …I had it in the Czech language…And no problém for me 👀

if you like to waste your time with a game that has no sound that’s your business, I’ve brought you a temporary solution until Ilfonic fixes you

Jestli si myslíš že neumím anglicky a že to je ten problém. Tak ti úplně uniká smysl. Angličtinu mám na salámu, Anglicky hovořím i čtu zcela plynule.
Pointa je ale v tom, že tahle hra je rozbitá a nebere ohled na jiné jazykové lokace. Moje konzole je nastavena do Češtiny a hra prostě nemá zvuk.
Byl bych vážně naivní blb kdybych jen kvůli jediné problémové hře nastavoval konzoli zpět do angličtiny. Takhle ohleduplný vůči téhle rozbité hře nebudu. Tento přesný případ jsem zažil kdysi při vydání hry Aliens: Colonial Marines která také neměla zvuk ze stejných důvodů. Vývojářům Aliens:CM to tehdy trvalo celý jeden měsíc než to opravili. A hádejte co má tato hra společná s Aliens:CM obě hry vytvořili nekompetentní vývojáři.

Jseš českej? Řešíš úplný píčoviny pokud tě sere že hra nemá zvuky tak to nehraj :D já sem prostě jen přišel na způsob jak tu hru hrát se zvukem a do doby než to vývojáři opravej tak nemám problém mít nastaveného Xbox do angličtiny:D to co mě tady ty píšeš je úplně banalita a problém tvé psychiky že nedokážeš hrát když máš Xbox v angličtině toje nějaká psychická porucha :D

your problems and reasons why you don’t want to switch it to English are on my ass, it’s your mental problem✌️

you are a naive fool when you have a problem switching something

Když už narážíš na psychiku. Řekl bych, že tvůj psychický problém bude spíše uznat opačný názor jiné osoby. Viď?
Neřekl jsem, že mám problém něco přepnout, to spíš ty máš evidentní problém něco pochopit.
Uživatel totiž není povinen něco v konzoli měnit, jen proto aby vyhověl jedné jediné nefunkční hře, ale to je zřejmě nad rámec tvojí logiky.
Ty budeš nejspíše zastávat stav téhle rozbité hry stůj co stůj, i kdyby si kvůli tomu měl postavit svůj Xbox třeba vzhůru nohama. Chlapce měl by sis dát pár facek.

I still don’t understand why you tell me your problems, I understand you very well when you’re just trolling and you want to be interesting… but I’m not interested, just shut up if you don’t like my suggestion for a functional sound and don’t be toxic, it’s very simple, you’re completely stolen from me and i don’t care what YOU think keep playing with no sound and don’t bother me… you are crying on the wrong tomb

for me it’s just a game and i enjoy ii and when i know how to play it fully i will play it like that only a moron like you will play it without sound and cry

Nikdo tu tetrolí ani nepláče, přestaň mě tedy laskavě krmit těmito trapnými post-moderními výrazy. Můžeš se hodit do klidu chlapče.
Ty považuješ za pláč stížnosti vůči této hře?
Tak v tom případě přestaň psát o jakýchkoliv problémech na těchto stránkách, protože v takovém případě si i ty sám těžce protiřečíš.
Na ten “tvůj” návrh ti z vysoka kašlu, nepřišel si na nic výjimečného, o změně jazykové lokace tu psali už další lidé.
A stejně jako já, i další lidé čekají na oficiální opravu, nastavit si konzoli do Angličtiny kvůli tomu není vůbec nutné, z absencí zvuků se nikdo neposere, je to jen otravné, ne smrtelné.
Raději budu šířit povědomí o tom, že zvuk je třeba opravit, abych vytvářel tlak na vývojáře, než že budu každému říkat ať si přepne konzoli, a ještě to budu nazívat rádoby krátkodobým řešením.

Toxic, no one posted it here for those who want to solve it to notice… no one asked you, you’re going to call me complete bullshit

You ONLY cry cry cry cry 😭😭😭😭 BÉEEEEEEEEE